BLI ABONNENT PÅ «VESTAVIND»

Få to GRATIS gaver!

«Denne velskrevne boka har alt!»
– Margit Sandemo 

Stormende følelser og ulykkelig kjærlighet .. Vestavind er en dramatisk og sterk historie fra forfatteren av Morild og Snøklokker. Serien er basert på den utrolige historien om skottejenta som rodde ut for å melke kyrne, men endte opp på i Norge. Det er NI BØKER i serien.

Det er ikke alle serieforfattere som kan si at de er anbefalt av selveste Margit Sandemo, men det kan Torill Karina Børnes. Sandemo mente at Torills serie har alt! 

Vil du abonnere på Vestavind?

I velkomstgave får du den første boken i abonnementet + en dekorativ julestjerne HELT GRATIS! Som abonnent får du tilsendt bøkene i Vestavind helt automatisk – til akkurat samme pris som i butikk (129 kr). Vi spanderer portoen! Det er helt uforpliktende å bli abonnent, og du kan stoppe abonnementet eller ta en pause akkurat når du vil. De to gavene beholder du uansett!
 

OM SERIEN:

ORKNØYENE, 1612. Maria av Rendall vokser opp under beskjedne kår, men i årene hennes renner adelig blod. For å finne sitt hjertes utkårede tyr Maria til morens gamle amulett. Sagnet sier at den som vil bære den, er skjebnens utvalgte. Da mannen med de intense blå øynene velger å legge den rundt halsen sin, forstår Maria at hun har funnet den rette. Men etter 17 års stillhet blander Marias egentlige far, den forhatte jarlen av Orknøyene, seg plutselig inn i Marias planer. Han har all makt og er vant til å få det som han vil …

Les mer om Vestavind på norskeserier.no.