BLI ABONNENT PÅ «BLÅMÅNE»

Få to GRATIS gaver!

Blåmåne er en besettende og ektefølt romanserie på 15 bøker. Bli med til etterkrigstidens Bergen og året 1949, en tid hvor det gamle og tradisjonelle blir utfordret av nye impulser. Ideen til Blåmåne er inspirert av forfatterens egen familiehistorie – en sterk fortelling om motgang og skjebnens luner.

OM SERIEN: Bergen, 1949: I Nøstegaten 43 har søstrene Erle og Nora en trygg og god oppvekst. Men da faren dør av tuberkulosen han pådro seg som krigsseiler, endres alt. Moren krever at Erle slutter på skolen for å finne seg arbeid. Skrekken er å måtte slave på sardinfabrikken fra morgen til kveld – mens drømmen er en fremtid på et av de stilfulle varehusene i byen.

Les mer om Blåmåne på norskeserier.no.

Bli abonnent på Blåmåne

Som abonnent får du May Lis' besettende serie rett i postkassa – portofritt! I velkomstgave får du den første boken i abonnementet + et lekkert armbånd HELT GRATIS!

Bruk skjemaet for å bestille. Fra og med andre bok du mottar, betaler du kr 129 per bok. Du har ingen bindingstid og kan stoppe abonnementet når du vil – bok og armbånd beholder du uansett!

Få første bok i serien gratis

Boka sendes deg portofritt og uforpliktende! Du kan bestille på følgende måter:

Send en SMS med kodeord BOK til 2205, bestill den enkelt her på nettsiden eller ring kundeservice på 21 89 70 70.